Koronan vaikutus kilpailuun

Kilpailun järjestäjät ovat valmistelleet kilpailuja korona huomioiden. Viranomaisten kanssa valmistellun terveysturvallisuussuunnitelman mukaisesti maakuntaviesti voidaan järjestää ilman yleisöä. Oleellisimmat muistettavat asiat:

  • Tulethan terveenä!
  • Muista turvavälit (THL:n ohje nyt 2m), maski ja hyvä käsihygienia sekä vältä lähikontakteja
  • Lataa Koronavilkku
  • Sisätiloja EI ole kilpailualueella käytössä WC-tiloja lukuunottamatta
  • Maakuntaviesti toteutetaan ilman yleisöä (paikalla kisa-alueella siis kilpailijat, toimitsijat sekä tarvittavat huoltajat)
  • Keräämme varmuuden vuoksi nimet ja puhelinnumerot kilpailualueen kävijöiltä; kilpailijoilta, huoltajilta ja toimitsijoilta koronavarotoimenpiteenä. Tiedot hävitetään kahden viikon kuluttua tapahtumasta.

Maakuntaviesti pyritään toteuttamaan aikuisten ja lasten osalta, minimaakuntaviesti on tarkoitus hiihtää la 30.1.2021 ja aikuisten maakuntaviesti su 31.1.2021. Harrasteviesti ja parisprintti jäävät tältä vuodelta ohjelmasta pois. Huomioitavaa on myös, että maakuntaviestit toteutuessaan mitellään ilman yleisöä. Livelähetys mahdollisuutta selvitellään järjestelijöiden puolella ja siitä tiedotetaan myöhemmin.

Maakuntaviestiin on tehty terveysturvallisuussuunnitelma, jonka mukaisesti kilpailuissa ja kilpailualueella toimitaan. Lukaise etukäteen:

Maakuntaviesti 30.1.-31.1.2021 Rantasalmi terveysturvallisuussuunnitelma v.25.1.2021

Seuraamme koronatilannetta jatkuvasti ja arvioimme kilpailun toteuttamista turvallisuus edellä.